Wij zijn Orbitise...

een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor mooie beelden en audiovisuele technieken.

 Wij zijn Orbitise...

Over ons

Hallo, 

Ik ben Luc, zaakvoerder van Orbitise. 
Na mijn middelbare algemene opleiding studeerde ik twee jaar aan het RITS (Erasmus Hogeschool Brussel), waar ik zowel de opleiding ‘Audiovisuele Technieken’ als ’Audiovisuele Kunsten’ volgde. Daarna besloot ik het roer om te gooien en een nieuwe studie te starten in de onderwijssector. 

Ondanks de switch in studiekeuze bleef de passie voor het audiovisuele en techniek in het algemeen ook na de studies bestaan. Ook bleven kleine en grotere opdrachten door mond tot mond reclame binnenstromen en uiteindelijk besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe stap. Zo ontstond in het voorjaar van 2020 Orbitise.

Orbitise bundelt het ‘gewone’ filmwerk met het buitengewone in de productie van promotionele filmpjes, virtuele rondleidingen, educatieve immersive spellen en 360° film. Daarenboven is Orbitise niet gewoon het zoveelste audiovisueel productiehuis op de markt. Juist omdat het zo’n kleinschalig bedrijf is kunnen we een flexibele, persoonlijke aanpak garanderen. Door onze productieketen zo kort mogelijk te houden vermijden we onnodige kosten, wat zowel voor u als ons interessant is. Wij luisteren naar úw verhaal en brengen alle elementen samen in een professioneel ogend en gepersonaliseerd eindproduct, of het nu gaat over een virtuele tour of promotionele film.

Naast ruime ervaring in fotografie en film beschik ik ook over een Bewijs van Bevoegdheid drone klasse 1A (het hoogste te behalen drone diploma) en een VCA-VOL-attest. Deze combinatie garandeert dat u ook in de meest uitdagende omstandigheden niet alleen professionele maar ook verantwoord geschoten beelden krijgt.

  Nieuwsgierig?

  Bel of mail mij! Ik wil u graag te woord staan en ben er zeker van dat u na een gesprek ook overtuigd bent.

  Bekijk ook
  Meer info over onze diensten?

  Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. We werken voor u een voorstel uit op maat van uw wensen en budget.

  Contacteer ons